понеделник, 17 юли 2017 г.

Вдъхновени от "Програма за щастие" с Изкуството да живееш

Изкуството да живееш“ организира своя курс „Програма за щастие“ в София в център за щастие, Студентски град от 26 до 28 май, 2017 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ ни учи как да се справяме със стреса и как да развием напълно своя потенциал.

Уникална част от Програма за щастие е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Участниците в курса Изкуството да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас вашите емоции на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

"Благодаря на всички участници и инструктори от цялото си сърце. Тези три дни преобърнаха нагласата ми на самосъзнаване, емоции и мисловен багаж. Надявам се балансирането и центрирането, което настъпи да продължи дълго, дълго и усмивката да е все по-често на лицето ми.", В.Желев
"Курсът  "Програма за щастие" беше изключително зареждащ, сред позитивни хора, донесе ми спокойствие, мъдрост и щастие. Надявам се да продължа с наученото и да бъда обградена с повече хора от прекрасното общество на АОЛ.
Благодарности на усмихнатите инструктори Лидия и Краси.", Л.Димитрова
"Курсът "Програма за щастие" допринесе да се докосна до по-различно виждане и интерпретиране на живота, чрез традиционни и нетрадиционни техники. Всичко това се надявам да уравновеси напрегнатостта на тялото и душата ми в ежедневието.", Ангел 
"Усетих курса "Изкуството да живееш" с цялото си същество. Дълбоко, емоционално и изпълващо преживяване, което те превежда по пътя към търсенето на щастието и ти дава възможност сам за себе си да намериш отговорите.
С много благодарности към Лидия и Краси.", Васка 

Открий предстоящи курсове Програма за щастие 

Няма коментари:

Публикуване на коментар